Tuesday, 20 March 2012

DEBARAN KIAN TERASA



Assalamualaikum

Dengan ini diumumkan bahawa result SPM 2011 akan diumumkan pada 21 MAC 2012!! Besok la eak??? Haha buat-buat tanya pulak. Mau terkeluar anak tekak time baca artikel pasal ni dekat surat khabar. For sure lah, rakan-rakan seperjuangan semua dah mula kecut perut sekarang ni. Dan,,sudah semestinya, besok berakhirlah Takutnye....tula, dulu tak nak baca betul-betul. Sekarang baru kau nak takut Hajar. 
Okay-okay, Hajar terima berapa pun Hajar dapat. Yang penting kene banyakkan berdoa. Bak kate sorang kawan Hajar kat facebook...

 Doa itu umpama WIRELESS.. COVERAGEnya ada di mana-mana :)

Jadinye kawan-kawan...jangan pernah berhenti berdoa dan berharap okay. Kejayaan akan datang bila-bila masa je. Sekali jatuh tak bermakna jatuh selamanya.  #ayat nak sedapkan hati sendiri. hehe.. 

wokay...sekian saje. Nantikan post Hajar yang seterusnye ye.....hehe




TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

2 comments:

  1. Good luck towk result esok..
    Semoga mendapat straight A.. ;)

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)