Friday, 30 March 2012

BLOGKU BERWAJAH BARU


Assalamualaikum...Hai hai hai!!!

Ada tak yang perasan blog Hajar dah berubah?? Masuk ni, maknanya dah dua kali Hajar ubah rupa blog. Cuba tengok entry ni. Haa, waktu ni baru-baru lagi buat blog. Hehe...seronok rasanye. Background berubah.. Header pun da lain.. 

Jadinya, harini Hajar nak buat special thanks dekat blog-blog yang Hajar jadikan reference. Antaranya adalah blog Tia yang dah buat tuto pasal cara-cara nak transparentkan gambar. blog Iema yang dah buat blogskinblog Nabila yang ada banyak freebies dengan gambar untuk header. Ada jugak background yang cantik-cantik kat situ. 

So, apa tunggu lagi. Jom la terjah dan like blog-blog diorang ni. Okey!!!! Bye!!! 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

4 comments:

  1. eh , ada nama iema la . hehe . thanks jadikan blog iema yg tak sebarapa tu sebagai reference :)

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)