Saturday, 24 March 2012

CONTEST AKU SUKA MAKAN COKLAT!!



ASSALAMUALAIKUM

Lepas Hajar baca je entry blog Kak Azee, Hajar pon cepat-cepat nak tulis entry baru jugak. Sebab ape?? Sebab nak join contest ni lah. Contest AKU SUKA MAKAN COKLAT!!! Klik link ni untuk join sekaki ye... >>> chocoSweeties

Haa..kawan-kawan Hajar kat sekolah dulu mesti twu yang Hajar ni hantu coklat. Rehat makan coklat. Time tengah belajar dalam kelas pun boleh kunyah coklat senyap-senyap. Waktu kelas tambahan, makan coklat. Waktu makan tengahari minum air coklat. Sambil tengok tv pun makan coklat...

Tapi kenapa eak?? Sebabnya, coklat merupakan sumber tenaga. Sebab tu lah Hajar suka makan coklat kalau dekat sekolah. Bila ada tenaga, baru lah semangat nak belajar. Coklat jugak mudah didapati dan proses nak makan tu memang senang. Cuma perlu koyakkan plastik then ngap!!! sedap pulak tu. Nak-nak coklat yang ada kacang tu.. Wah!!! Coklat juga baik untuk jantung sebab dia ada antioksidan.... Ada jugak yang cakap coklat boleh mengurangkan rasa sakit time period pain. Yang tu tak twu la pulak. Tak pernah cube.. Hehe..

Kesimpulannya,,coklat memang sedap!!!

Tag dekat..


Wokeh..siap!!! Hope menang!! ;D 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

9 comments:

  1. Salam Hajar.. Thanks join Contest dari sandslova.blogspot.com
    Untuk makluman, ada penambahan hadiah dalam kontes tersebut.. Dan ada juga dikenakan syarat tambahan.. Ada soalan C pulak.. Mintak tolong update ya.. Terima kasih.. Kesulitan amat dikesali..

    ReplyDelete
  2. coklat jugak baik untuk menjadi perangsang otak sebelum belajar . elok makan coklat waktu pagi pagi sebelum pegi sekolah . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi sekarang ni dah x skolah la iema...haha

      Delete
  3. Coklat untuk penambah tenaga tu...

    ReplyDelete
  4. haha . tahu , kita kan sama umur . huhu . eh , tak boleh nak menjerit kat shoutbox hajar la . private eh ?

    ReplyDelete
  5. hajar...gud luck jugak....=)

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)