Saturday, 31 March 2012

AJAMOPPICAL'S 1st GIVEAWAY : THE LAST SONG



ASSALAMUALAIKUM...

Hai Azam..Hajar tau Azam baca entry nih. Haha.. Korang-korang ni jangan pulak fikir lain. Memang la dia baca, sebab dah dia yang buat giveaway ni. Tentu-tentu lah dia baca kan.. :)

klik sini untuk join!

Masuk minggu ni je, dah berapa banyak kali Hajar join segmen+giveaway. Tujuannye untuk menambahkan lagi rakan bloggers (#nak tambah followers la tu) dan nak dapat hadiah laaa. Untuk giveaway kali ni, hadiah dia buku THE LAST SONG tu... Sapa yang tak nak. Hehe.. So, untuk Azam. Thanks dah buat giveaway yang best ni. Sila bagi Hajar menang ye.. #wink wink

Siap!!! Nak tag dekat...


Semua 'm'. Haha...


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

4 comments:

  1. winner dah di announce, sila ke latest entri dari saya untuk mengetahuinya!! :D

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/04/ajamoppicals-first-giveaway-winner.html

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)