Friday, 9 November 2012

CONTEST : I choose to wear hijab!

 
 
 Hai hai hai...aku join contest harini. 
Saja nak cuba nasib. 
Dengar tajuk contest ni pon macam best. 
Apa lagi, lajulah tangan ni menaip. Huhu..
Contest ni bagus untuk nak meningkatkan lagi minat wanita-wanita di luar sana untuk memakai tudung, dengan erti kata lain, MENUTUP AURAT.
So, kalau korang yang baca nak join jugak,,klik direct dekat banner. okay?
Lelaki? Ofcoz lah tak layak nak join...gerenti korang kalah nanti. 
Jangan nanges pulak.. hehehe...
 
 
 
Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan
Hadiah :

1st prize

RM50

Maxi skirt

Bawal plain

Review blog


2nd prize

RM30

Maxi skirt 

Review blog


3rd prize

RM20

Bawal plain

Review blog

 3 saguhati
Bawal plain (sehelai setiap seorang)

Review blog


Tarikh tutup
: 7 Disember 2012
 
 
Banyak jenis tudung yang ade dekat pasaran sekarang ni,
tudung 'siti' lah, tudung 'yuna' lah, selendang, pashmina, 
bawal 2 3 4 5 6 7 8 tone (tipu ler tu...kihkih), ape lagi?
Jenis apa pun tak penting, 
yang penting tudung-tudung tersebut dapat menutup aurat wanita.
Jika aurat kita tertutup kan kita akan lebih dipandang tinggi. :)
Hmm..dalam banyak-banyak tu, yang berjaya menambat hati aku adalah tudung yang keras tu...
Senang nak pakai, tak payah lipat-lipat,
Ada jenis yang tak payah gosok, terus sarung je.
Tapi disebabkan perkembangan sekarang yang dah kembali pakai tudung bawal,
aku mula tertarik nak pakai tudung bawal.. 
Hehe..oleh itu, aku harap aku menang.
Hehehe...

 
 
 
 
Sekian...terima kasih! 
 

TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

9 comments:

  1. thanks iema....huhu... dah lama x nmpak... :)

    ReplyDelete
  2. Thanks sebab join! :D

    #hadiah contest dah bertambah!

    ReplyDelete
  3. nice dear ! gud luck ^^ kite pon join =)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  4. @Miss Hearty : okay...good luck for u too.. :)

    ReplyDelete
  5. dari contest sama
    done follow sini lama dah
    good luck dear

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  6. dari contest yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  7. hai :) dari contest yang sama :) nice photos :)
    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)