Thursday, 3 May 2012

SEGMEN NASZ : NASZ DAN SAYA ADALAH BLOGGER

Assalamualaikum....

  

Selamat hari Khamis. Malam ni jangan lupa tengok cerita hantu. Haha.. Okey-okey dah lari tajuk. Hari ni Hajar join segmen Nasz. Nasz memang rajin sangat buat segmen. Hajar pun nak ikut jejak langkah Nasz jugak la. Hehe,,nantikan segmen kedua Hajar pulak ye. 

Dekat sini Hajar nak ceritakan macam mana Hajar boleh terjebak dalam pembloggeran ni. Haha, ada ke ayat macam tu. Apa-apa jelah. Hajar mula jadi blogger masa tu Hajar baru-baru je habis SPM tahun lepas. Time tu tak kerja, duduk rumah goyang kaki je. Hehe. Pendek kan cerita,,,satu hari tu Hajar bukak fb kawan Hajar sorang ni. Pastu ternampak link untuk blog dia. Hajar pun bukak. Bila dah bukak mestilah baca kan. Kan kan... Jadinya, terdetik la rasa nak buat blog jugak... Akhirnya, ini lah hasilnya. Blog bintang-bintang. Haha.. 

Dan untuk korang yang baca...meh tolong vote Nasz. 

Vote dekat sini >> DiGi WWWOW Award Blogger of The Year


Nanti bila dah femes Hajar nak join jugak. ^^,

K bye!!! 


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

6 comments:

  1. thanx sudi join segmen saya ni.

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya singgah blog awak jugak... :)

      Delete
  3. Samalah,bila tengok kawan asyik update blog..pastu kita pulak bukak & baca blog dia,ada rasa tertarik tuk berblogging :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/05/segmen-nasz-nasz-dan-saya-adalah.html

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)