Tuesday, 1 May 2012

MISI TERCAPAI

Assalamualaikum...

Yeay!! Follower Hajar sekarang dah lebih 100 orang. Alhamdulillah.. Pada Hajar dah banyaklah ni. Terima kasih semua. Koranglah yang memberi semangat pada Hajar untuk terus menjadi blogger yang boleh dikatakan agak aktif :P. Cehh,,bagi ucapan macam menang ABPBH pulak. Hehe.. tengok ni..


Haa..yang Hajar bulatkan tu, dialah follower Hajar yang ke-100. Jom ramai-ramai kita terjah dunia >>Kak Iffah<< ni. Hehe..

Meh Hajar cerita macam mana follower Hajar boleh meningkat dengan drastik ni.. Haa,,rahsia dia, Hajar buat segmen. Segmen ni lah.. SEGMEN HAJAR : JOM BLOGWALKING + UP FOLLOWER. Kalau ada yang nak join, sempat lagi ni. Tarikh akhir dia 20 Mei 2012. Sempat lagi promote.. Haha.. So, untuk korang yang nak tambahkan follower dengan cepat, cuba try buat segmen. Okay, selamat bersegmen. Bye....



TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

7 comments:

  1. aiseymaaann...! aku bukan yg ke seratus ek....ahak's >_<

    ReplyDelete
  2. waa,, serius la,, aku ingat lagi 1st kau buat blog mase tuh.. ta sangke semangat kau lah begitu tinggi skunk kan ,, ahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgah smangt nk lawan kau nih..haha.. (grau je)

      Delete
  3. Nak mnyibuk jap..follower ke 100 takda something special nak bgi?hahaha.just kidding.btw,akak da join segmen hajar.Keep blogging dear.akak pun bru nak brjinak2 nie dlm dunia blog.hihihi.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa..x de la. hehe. akk pun keep blogging ye...

      Delete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)