Saturday, 21 July 2012

BULAN RAMADAN BULAN YANG BERKAT




~~Ku mengharap kan ramadan, kali ini penuh makna. Agar dapat ku lalui dengan sempurna~~ 


Selamat datang bulan ramadan. Hmm..syaitan dah pergi, tapi kena ingat nafsu ada lagi. Wahhhh...dah pukul 4. Perut dah memanggil-manggil ni. Haha..sabar Hajar sabar. Kejap lagi kita boleh pergi bazar ramadan okay. Hmm..pengalaman puasa tanpa keluarga? Quite okay...kitaorang bangun pukul 5 pagi tadi. Sahur roti dengan biskut cicah milo. Eh, dengan kurma sekali. Kurma memang menu wajib sahur. Dari rumah lagi memang suka makan kurma time sahur. Bila buka, huh, kurma dah kemana dah. Haha...

Sehubungan dengan itu,,satu sales sempena Ramadan telah dibuat. Jom ramai-ramai kita serbu...

DAPATKAN PAHALA BERGANDA dengan...
1. solat terawih
2. membaca Al-Quran
3. qiamullail
4. sedekah
5. jamu orang berbuka
6. solat dhuha
7. solat berjemaah
8. berzikir

So semua, jom kita beramal semoga kita tidak tergolong dikalangan orang-orang yang rugi. Amin... 

~Selamat beramal~ 

*nak buka apa harini??? hahaha


TERIMA KASIH KERANA SUDI MEMBACA

3 comments:

  1. Dah lam atak singgah sini ..salam ramadhan

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  3. menunggu ramadhan tahun depan semula.insyaAllah..

    ReplyDelete

Dah baca?? Komen okay... Terima kasih daun keladi =)